U jednom danu

Prodane sve ulaznice za uzvratni susret BiH i Portugala

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Prodane sve ulaznice za uzvratni susret BiH i Portugala
09.11.2009.
u 17:10
Ulaznice za uzvratni susret dodatnih kvalifikacija za SP između reprezentacija BiH i Portugala, koji će se odigrati u Zenici 18. studenoga, u ponedjeljak su puštene u prodaju.
Pogledaj originalni članak

To je izazvalo veliku histeriju među navijačima, koji su ispred prodajnih mjesta formirali duge kolone ne bi li što prije došli do "vrijednog papirića".

Ljudi su se oko blagajni širom BiH počeli sakupljati već u ranim jutarnjim satima, kako bi bili sigurni da će dobiti svoju ulaznicu, koje su se prodavale od 40 do 20 KM.

Sve su ulaznice planule isti dan, a već sinoć njihova cijena na crnom tržištu porasla je dva i pol puta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.