BIVŠI HAJDUKOVAC

Probušili mu gumu u selu, pa stavio status na Facebook: Seljačine, saznat ću kad-tad tko ste

Foto: Facebook/Josip Balatinac
Probušili mu gumu u selu, pa stavio status na Facebook: Seljačine, saznat ću kad-tad tko ste
09.08.2022.
u 12:30
"Dragi moji mještani Draža ovim putem želim reći da u našem selu ima puno divnih osoba, ali na žalost ima i onih klasičnih primitivaca i seljačina", započeo je bivši igrač Osijeka i Hajduka na svojem Facebook profilu
Pogledaj originalni članak

Bivši nogometaš Osijeka i Hajduka, Josip Balatinac (43) našao se na meti huligana u svom rodnom Dražu, inače naselju u sjeveroistočnoj Baranji.

Kako ističe, nepoznata osoba je u noći na ponedjeljak ušla u njegovo dvorište i izbušila gumu na njegovom automobilu. Povod za ovaj čin je pronašao u nogometnoj kup utakmici NS Baranja u kojoj je Šokadija iz Duboševice, čiji je on trener, izbacila domaću Mladost nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca budući da je utakmica u regularnom vremenu završila 4-4.

"Dragi moji mještani Draža ovim putem želim reći da u našem selu ima puno divnih osoba, ali na žalost ima i onih klasičnih primitivaca i seljačina", započeo je Balatinac, pa nastavio sa statusom na Facebooku:

"Većina zna da se jučer odigrala jedna seoska utakmica između NK Mladosti i NK Šokadije iz Duboševice koja je završila tako da je NK Šokadija pobijedila 1:4 nakon izvođenja jedanaesteraca. Ali ono najjadnije se dogodilo nakon utakmice, a to je da se našao onaj jedan ili više njih (seljačina) da svoje frustracije i poraz iskali na mom automobilu. Dobro znaš ili znate da taj automobil osim mene koristi i supruga i još bitnije taj automobil vozi i moje dijete. S tim činom si svjesno ugrozio njegov život.... Saznat ću kad-tad tko je ili tko ste...... Onda slijedi prijava" napisao je Balatinac.

- To je moralo biti nekad iza ponoći. Vjerojatno u noći poslije utakmice. A to znači i da mi je netko ulazio u dvorište. Kako imam senzore za gume na automobilu, odmah sam ujutro znao da je probušena, a vulkanizer mi je pokazao rupe i rekao da to nije nastalo u vožnji, već silom, ubodima sa strane. Znate koliko sam uvijek s ponosom isticao da sam iz Draža i koliko volim svoje mjesto. A sada… Slobodno neka me maknu s interneta kao poznatu osobu iz Draža - nastavno je dodao Balatinac u telefonskom razgovoru za Osijek Express.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TR
Tripoli
13:24 09.08.2022.

Ko pak je sad taj?!i nemojte mi reci da ga VL prati na drustvenim mrezama?