Vodio Srbiju

Priznanje odjeknulo Banjom Lukom: Kad bismo barem imali ono što imaju Hrvati

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
Priznanje odjeknulo Banjom Lukom: Kad bismo barem imali ono što imaju Hrvati
20.02.2020.
u 11:35
– Košarkaški izgube jednu utakmicu, ne osvoje medalju, odmah ne valja ni legendarni Saša Đorđević. Imamo najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, a onda ga kudimo i omalovažavamo nakon jednog poraza – kazao je Krstajić
Pogledaj originalni članak

Bivši izbornik nogometne reprezentacije Srbije Mladen Krstajić nije dočekao kraj kvalifikacija za Europsko prvenstvo na kojem bi Hrvatska mogla igrati upravo s istočnim susjedima izbore li plasman kroz dodatne kvalifikacije.

Krstajić je smijenjen nakon uvjerljivog poraza u Ukrajini, a u javnosti se nakon toga baš i nije pojavljivao, no u Banjoj Luci je u povodu manifestacije pod nazivom "Dani fudbala Republike Srpske" dao intervju za beogradski Sportski žurnal u kojem je, između ostaloga, dao zanimljivu opasku:

– Apolitičan sam čovjek, politika me ne zanima, ali uvijek sam poštovao prvog čovjeka države. Pa tko ga je izabrao? Mi! Situacija je u našem društvu čudna. Sve se kod nas koristi u svrhu politike. Čim je nešto loše u nogometu, daj da napadnemo Srpski nogometni savez.

Košarkaški izgube jednu utakmicu, ne osvoje medalju, odmah ne valja ni legendarni Saša Đorđević. Imamo najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, a onda ga kudimo i omalovažavamo nakon jednog poraza. Idemo iz krajnosti u krajnost, i to nije nikako dobro.

Porazi se događaju u sportu, a mi sve gledamo tragično i negativno. Nažalost, nemamo jedinstvo i to mi smeta. Evo, pogledajte Hrvate i kakvu su patriotsku podršku imali njihovi rukometaši. Srbi to nemaju – izjavio je Krstajić, inače veliki prijatelj s našim Ivanom Rakitićem, s kojim je igrao zajedno za Schalke.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

PA
Pajo
12:06 20.02.2020.

VL, kolike je važnosti ova vijest da bude pri vrhu nekog portala u Hrvatskoj. Osim ako vi niste (a niste) hrvatski portal. Vi ste sramota novinarstva!!!!

HE
hr.eu
13:06 20.02.2020.

Đoković, Krstajić...sve imena od životne važnosti za um hrvatskog čovjeka, isto kao iz izbor tema ovog lista: Srbija, srpstvo,.region, balkan, severina, šaban, irinej, vučić, vulin...i ostalo blato s dna kace.

TO
Tomi
13:56 20.02.2020.

Ovom dvolicnom mediju zelim da sto prije propadne