KUP LEN Primorje EB je u Rijeci lako porazilo poljski Lodz 19:2, dok je Mornar u Napulju pobijedio Galatasaray 14:10

Primorje i Mornar izborili osminu finala

02.11.2008.
u 15:47
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti riječkog Primorje Erste banke i splitskog Mornar Brodospasa plasirali su se u u osminu finala Kupa LEN.

U trećem, posljednjem kolu drugog kvalifikacijskog kruga Primorje EB je u Rijeci lako porazilo poljski Lodz 19:2, dok je Mornar u Napulju pobijedio Galatasaray 14:10. Primorje je tako kao drugoplasiran momčad u riječkoj skupini izborila plasman dalje sa dvije pobjede i jednim porazom od prvoplasiranog moskovskog Dinama.

Mornar je u Napulju također osvojio drugo mjesto sa dvije pobjede i jednim porazom, kojeg je doživio od bivšeg prvaka Europe Posillipa koji je s tri pobjede osvojio prvo mjesto u skupini.

Iz ostalih šest skupina plasman u osminu finala LEN Kupa osigurali su Cattaro, Oradea, CN Barcelona, Szeged Beton, Honved, Chios, Sintez Kazan, Sant Andreu, Vojvodina, Vouliagmeni te Panionios i Beograd.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr