tužna obljetnica

Prije dvije godine zatajilo je srce Ivana Turine

Foto: Marko Prpić/Pixsell
'18.06.2007., Rogla, Slovenija - Ivan Turina na pripremama Dinama. Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Ivan Turina
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Ivan Turina
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Ivan Turina
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Senka Turina, Ivan Turina (1)
02.05.2015.
u 11:10
U Dinamu je je igrao do 2007. godine, a nakon toga bio je u Xanthiju, Lechu i AIK-u, koji mu je bio i posljednja postaja.
Pogledaj originalni članak

Prije točno dvije godine napustio nas je hrvatski vratar Ivan Turina kojem je zatajilo srce te je umro u snu. Umro je u 33. godini života.

U Dinamu je bio od 1998. godine, a pravu priliku dobio je u sezoni 2003./2004. Tu je igrao do 2007. godine, a nakon toga bio je u Xanthiju, Lechu i AIK-u, koji mu je bio i posljednja postaja.

Njegova smrt šokirala je hrvatsku i švedsku javnost, a navijači AIK-a, čiji je Turina bio miljenik, od njega su oprostili na dostojan način. Organizirana je humanitarna utakmica, a navijači su se oprostili transparentima, lijepom koreografijom i ovacijama.

A koliko je Turina bio omiljen u klubu dovoljni govori i činjenica da je vodstvo AIK-a nakon njegove smrti pokrenulo inicijativu da se ulica koja vodi prema stadionu nazove njegovim imenom...

>>Dinamo: Turina je bio miljenik navijači i svih koji su ga poznavali

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.