CIJELU KARIJERU UZ KLUB

Preminula legenda Hajduka: 'Dobri naš Sizgo, počivaj u miru'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
kup finale
Foto: hajduk.hr
07.08.2020.
u 13:21
"Otišao je naš dobri Sizgo. Nakon kratke i teške bolesti iznenada nas je napustio legendarni dugogodišnji fizioterapeut Hajduka".
Pogledaj originalni članak

Legendarni Hajdukov fizioterapeut Domeniko Sisgoreo preminuo je u 58. godini nakon kratke i teške bolesti.

Vijest su potvrdili i iz splitskog Hajduka.

U Hajduku je bio 37 godina i postao je jedan od omiljenih osoba zbog neprekidne brige o igračima, ali i održavanja dobre atmosfere. Radio je i u stožeru reprezentacije od 1997. do 2012. godine.

Hajduk ga je ispratio dirljivom porukom.

"Otišao je naš dobri Sizgo. Nakon kratke i teške bolesti iznenada nas je napustio legendarni dugogodišnji fizioterapeut Hajduka. 

U 37 godina njegova rada i djelovanja, prošlo je kroz njegove zlatne ruke mnoštvo legendarnih igrača i velikana Hajduka i hrvatskog nogometa. Mnogima je pomogao, brojne izliječio, a uvijek ćemo pamtiti njegovu duhovitost i spremnost na šalu u svakom trenutku.

Domeniko naš, počivaj u miru."

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.