SVAKA ČAST

Prekrasna gesta srpskih sportaša za stradale u potresu u Hrvatskoj!

Foto: pancevo.mojkraj.rs/
Ragbi
Foto: pancevo.mojkraj.rs/
Ragbi
Foto: pancevo.mojkraj.rs/
Ragbi
Foto: pancevo.mojkraj.rs/
Ragbi
11.01.2021.
u 11:01
Sutkinja je bila petnaestogodišnja Marija Stojšić koja se odrekla dnevnice u korist mještana Banije.
Pogledaj originalni članak

Lijepu gestu napravili su ragbijaši iz Srbije koji su odlučili pomoći ljudima koji su u Sisku, Petrinji i Glini pogođeni potresom.

Ragbi klub Borac iz Starčeva predložio je da se odigra humanitarna utakmica, na što su se ragbijaši veterani rado odazvali. Stoga su se jučer u Starčevu okupili ragbijaši i odigrali humanitarnu utakmicu, a nije ih omeo ni prvi snijeg.

Stigli su ragbijaši iz Niša, Vršca, Beograda, Pančeva, Zemuna i Starčeva. Sutkinja je bila petnaestogodišnja Marija Stojšić koja se odrekla dnevnice u korist mještana Banije.

Nikola Mudrić, inicijator ove ideje, rekao je da su neki članovi došli samo kako bi uplatili novčani prilog.

– Nisu odigrali ni sekundu utakmice. Bitno im je bilo da dođu i uplate prilog. Ovako nešto može samo ragbi pružiti – rekao je Mudrić, prenosi Moj kraj.

Marko Sekulović iz RK Borac kaže da su ragbi veterani već pomagali građanima nakon poplava u Obrenovcu.

– Pomagali su i teško bolesnom Amiru Haliloviću iz Zenice. Ovo je svojevrstan nastavak humanitarnog rada ovih divnih ljudi. Naša je želja da se mi okupljamo i družimo sa svim sportskim prijateljima, ali se pravi prijatelji pokazuju kad je muka, pa tako i sad kad je potrebno pomoći ljudima nastradalima u zemljotresu – kazao je Sekulović.

Na utakmicu su trebali doći i ragbijaši iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, ali su bili spriječeni zbog situacije s koronavirusom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

DI
Dino123
11:57 11.01.2021.

U povijesti ratovanja predala su se samo dva korpusa;njemački kod Staljingrada i tzv. Banijski korpus. Tada ste izgubili svako pravo da Banovinu zovete Banijom.

SV
Svedo
11:36 11.01.2021.

mogli su bez cetnicke zastave i jeli nije dosta procokacije, Bog mozda oprašta ali ja nikada!

LI
Linomedo
12:23 11.01.2021.

Ne vjeruj s.... ni kada darove nosi