Banski dvori

Predsjednik Vlade Plenković s Kasparovom: "Šah u školi"

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
kasparov
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Andrej Plenković
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Gari Kasparov
Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL
Plenković i Merkel
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
gari kasparov
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Gari Kasparov
Foto: Robert Anic/PIXSELL
28.12.2015., Zagreb - Proslavljeni ruski sahovski velemajstor, bivsi svjetski prvak Gari Kasparov. Photo: Robert Anic/PIXSELL
28.12.2016.
u 15:13
Uz predsjednika Vlade bili su državna tajnica Središnjeg državnoga ureda za šport Janica Kostelić i državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Hrvoje Šlezak
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u srijedu u Banskim dvorima  bivšeg šahovskoga prvaka Garija Kasparova te predsjednika Fonda Garry Kasparov Adriatik, šahovskog velemajstora Zlatka Klarića.

Uz predsjednika Vlade bili su državna tajnica Središnjeg državnoga ureda za šport Janica Kostelić i državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Hrvoje Šlezak.

"Razgovarali su o razvoju šaha u Republici Hrvatskoj te o projektu 'Šah uz školu', koji učenicima omogućuje učenje igranja šaha po modelu šahovske zaklade KCF (Kasparov Chess Foundation). Model se primjenjuje u više zemalja i trenutno je najbolji program za učenje šaha u svijetu. Predsjednik Vlade dao je potporu šahovskoj simultanki Garija Kasparova, koja promiče projekt 'Šah uz školu“, kaže se u priopćenju služba za odnose s javnošću Vlade RH u kojem još stoji da će izaslanik predsjednika Vlade Andreja Plenkovića na večerašnjoj simultanki biti savjetnik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Karlo Ressler.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.