Pobjeda 27:25

PPD Zagreb u Areni šokirao trostrukog europskog prvaka Kiel

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zagreb - Kiel
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zagreb - Kiel
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zagreb - Kiel
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zagreb - Kiel
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zagreb - Kiel
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zagreb - Kiel
28.09.2014.
u 21:15
- Probudili su se dečki u nastavku, htio sam ih opustiti u prvom dijelu. Možda sam pretjerao s nekim riječima, ali rekao sam im da su i oni igrači od krvi i mesa i da trebaju dati sve od sebe
Pogledaj originalni članak

Zagrebaši će svima biti tvrda kost na svom parketu. Mi jesmo danas favoriti, ali to moramo dokazati na parketu, rekao je hrvatski reprezentativac u redovima Kiela Domagoj Duvnjak uoči utakmice, a na parketu se potvrdio samo prvi dio njegove izjave.

Zagreb se doista pokazao kao tvrda kost i napravio senzaciju prvog kola rukometne Lige prvaka. Pred ispunjenom zagrebačkom Arenom pobijedio je Kiel 27:25!

Utakmica je krenula kao što su mnogi i očekivali, Kiel se postavio autoritativno i prvo poluvrijeme dobio s četiri razlike (13:9). No, u nastavku je uslijedio veliki preokret domaće momčadi koja je na krilima fantastične publike došla do vodstva, a na kraju i pobjede. Pet minuta prije kraja Zagreb je imao tri razlike i napad i činilo se da je gotovo, ali Kiel se dvije minute prije kraja približio na samo gol zaostatka. Ipak, Zagreb se opet odvojio, a kad je Stepančić zabio za tri razlike na ulasku u posljednju minutu, a Ivić zatim upisao i svoju desetu obranu, slavlje je moglo početi.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

- Probudili su se dečki u nastavku, htio sam ih opustiti u prvom dijelu. Možda sam pretjerao s nekim riječima, ali rekao sam im da su i oni igrači od krvi i mesa i da trebaju dati sve od sebe. Obrana 5-1 ne odgovara Kielu i mi smo ju dobro odigrali, rekao je Zlatko Saračević koji je danas vodio Zagreb.

Obranović i Horvat postigli su šest golova, Brozović i Stepančić po četiri, što je bilo dovoljno da se sruši trostruki europski prvak i jedan od favorita LP-a.

Zagreb u sljedećem kolu ide u goste PSG-u.

>>Josipović gledao pobjedu Zagreba iz lože, Kolinda Grabar Kitarović na tribini

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DI
dinamojavolim1
21:24 28.09.2014.

bravo decki

Avatar x-y
x-y
21:24 28.09.2014.

bravo Zagreb!!!.... cestitke decki!!!....

TA
tarzan
21:21 28.09.2014.

Svaka čast!