Tragedija

Poznati sportaš preminuo nakon što ga je loptica pogodila u vrat

Foto: Reuters/PIXSELL
Phillip Hughes
27.11.2014.
u 19:35
Šokirani liječnik kazao je da je zabilježeno manje od stotinu takvih slučajeva u povijesti, od čega samo jedan u kriketu
Pogledaj originalni članak

Australski kriketaš Phillip Hughes (25) preminuo je u bolnici od ozljeda koje je zadobio nakon što ga je u vrat pogodila loptica za kriket.

Hughes je u utorak u Sydneyu igrao na poziciji udarača kada ga je pogodila loptica pri brzini od 145 kilometara na sat. Hughes se onesvijestio te je prevezen u bolnicu gdje mu je ustanovljeno pucanje vratne krvne arterije, što je dovelo do fatalnog krvarenja u mozgu.

Šokirani liječnik kazao je da je zabilježeno manje od stotinu takvih slučajeva u povijesti, od čega samo jedan u kriketu.

>> PETA traži zabranu lopti za kriket

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.