'BILI SU PIJANI'

Poznati nogometaši pretukli čovjeka iz ministarstva, prijeti im optužba i za rasizam

Foto: Printscreen Twitter
tučnjava
09.10.2018.
u 10:43
- Kako da objasnim ovo? Bili su pijani! Ovo je sramota. Sramim se ponašanja svojeg supruga - rekla je gospođa Mamaev.
Pogledaj originalni članak

Šokantan video stiže iz Rusije gdje su dvojica nogometnih reprezentativaca Aleksandar Kokorin (Zenit) i Pavel Mamaev (Krasnodar) u jednom kafiću u Moskvi pretukli čovjeka.

Gost ih je zamolio da se stišaju na što su se nogometaši obračunali s njim. Prednjačio je Kokorin koji je uzeo sjedalicu i udario čovjeka u glavu. Napadnuti muškarac zove se Denis Pak i zaposlenik je u tamošnjem ministarstvu industrije i trgovine. Azijskog je porijekla pa nogometašima prijeti i optužba zbog rasizma.

- Kako da objasnim ovo? Bili su pijani! Ovo je sramota. Sramim se ponašanja svojeg supruga - rekla je gospođa Mamaev.

O Kokorinu i Mamaevu pisalo se 2016. da su nakon ispadanja Rusije s Eura u Monte Carlu potrošili gotovo 300 tisuća eura na zabavu s hrpom alkohola. Kokorin se ispričao i vraćen je u reprezentaciju, dok Mamaev nakon incidenta nije zaigrao za nacionalnu selekciju.

>> Pogledajte sporni incident

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SQ
squalus
11:56 09.10.2018.

Da, Rusi i alkohol, dobitna kombinacija za gužvu. Bahati su, glasni, provociraju, unose se u lice, tukli bi se... Viđam ih na moru svako ljeto, daleko od civiliziranih gostiju.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:36 09.10.2018.

Rusi i alkohol. To je u njih standardno ponasanje.