Bivši u Leicesteru

Pozadina Ranierijeve smjene: Otkriveno tko ga je izdao i koje bogatstvo će dobiti

Foto: News Syndication/PIXSELL
Claudio Ranieri
Foto: Reuters/PIXSELL
Claudio Ranieri
Foto: Reuters/PIXSELL
Mourinho i Ranieri
Foto: Reuters/PIXSELL
Britain Soccer Football - Leicester City v Manchester United - Premier League - King Power Stadium - 5/2/17 Leicester City manager Claudio Ranieri and Christian Fuchs react Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with un
25.02.2017.
u 12:47
Navodno je riječ o Jamieju Vardyu, Kasperu Schmeichelu, Wesu Morganu i Marcu Albrightonu.
Pogledaj originalni članak

Engleski mediji otkrili su kako iza smjene Claudia Ranierija u Leicester Cityju stoje četvorica igrača njegove momčadi. Oni su se uoči utakmice osmine finala Lige prvaka sa Sevillom sastali sa čelnicima kluba te zatražili smjenu talijanskog stručnjaka.

Navodno je riječ o Jamieju Vardyu, Kasperu Schmeichelu, Wesu Morganu i Marcu Albrightonu, igračima za koje prije 10 mjeseci gotovo nitko nije čuo, a Ranieri ih je pretvorio u zvijezde i engleske prvake.

Englezi pišu kako su spomenuti igrači od prosinca tražili trenerov otkaz, a tada su se sastali i s direktorom Johnom Rudkinom. Nakon poraza u Sevilli (1:2) želja im se i ostvarila.

 

Ranieri se na kraju emotivnim pismom oprostio od kluba s kojim je ispisao povijest, a brojni treneri izrazili su mu potporu i žaljenje zbog odluke vodstva kluba.

A otkriveno je i koliko će talijanskom treneru pripasti nakon raskida ugovora. Naime, prošle godine potpisao je čeverogodišnju vjernost Leicesteru po kojoj je godišnje trebao dobivati tri milijuna funti. A budući da je klub prije isteka odlučio raskinuti ugovor, Ranieriju će morati isplatiti iznos 12 mjesečnih plaća - oko 26 milijuna kuna

>>Nitko nije slutio da bi se ovo moglo dogoditi, pa niti Ranieri

>>Ranieri se emotivnim pismom oprostio od Leicestera

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

UN
unbekant
15:55 25.02.2017.

To je engleska,dok si dobar napredujes,kad pocnes gubiti padas,jer ovaj Ranieri,treba biti dozivotni pocasni gost Leicestera,jer on je napravijo nesto sto dosad niko ni je,i vjerovatno nikad vise nece.