OSUDA Bivši trener prve momčadi mnogo toga zamjera igračima

Poyet: Polovica igrača Tottenhama ne zna ništa o nogometu

09.11.2008.
u 19:59
Pogledaj originalni članak

Bivši trener prve momčadi Tottenhama iz koje je otišao nakon odlaska Juandea Ramosa, Gus Poyet, oštro je kritizirao zvijezde momčadi s White Hart Lanea jer ga smetaju ružne izjave na račun bivšeg trenera.

Ramos je nakon odlaska trpio brojne kritike, a Poyetu se ne sviđa kako igrači pričaju o njemu jer, i oni su podjednako krivi za seriju loših rezultata.

- Zaista je tužno vidjeti kako igrači pričaju o Ramosu. Morali bi se sramiti jer su imali priliku govoriti na terenu, a nisu to radili. Ramos je vjerovao tim igračima i očekivao dobre da, pošto igraju u Premier ligi, da znaju sve o nogometu i da će biti maksimalno profesionalni. Nažalost, oni to nisu bili. Nekoliko njih je, ali usudio bi se reći da polovica igrača ne zna ništa o nogometu - oštar je Poyet u izjavama za News Of the World.

Nije poštedio niti predsjednika kluba, Daniela Levyja.

- Od sredine svibnja su svi znali kako Berbatov napušta klub. Levy je odlučio njega okriviti za sve, a nije smio. Znam da je ne bih - kazao je Poyet.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr