WAKO PRO

Poturak postao svjetski K-1 prvak nakon pobjede protiv Coulabalyja

Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
Poturak postao svjetski K-1 prvak nakon pobjede protiv Coulabalyja
16.08.2014.
u 16:43
Najboljem bh. K-1 borcu to je bio 75. meč u karijeri u kojoj je zabilježio 51 pobjedu, od čega je 31 put meč koji je riješio nokautom.
Pogledaj originalni članak

Bosanskohercegovački borac Dževad Poturak postao je svjetski K-1 prvak po WAKO Pro verziji nakon što je u Gradskoj areni u Zenici svladao Francuza Aberahmana Coulabalyja.

Nakon dominacije u prvoj, Poturak je protivnika nokautirao u drugoj rundi meča, koji se prema pravilima sastoji od pet rundi. Bila je to ujedno i glavna borba večeri.

Najboljem bh. K-1 borcu to je bio 75. meč u karijeri u kojoj je zabilježio 51 pobjedu, od čega je 31 put meč koji je riješio nokautom.

Osvajanjem pojasa, u meču u kojem je Poturak bio izazivač, popularni "Bh Machine" uspješno se vratio u ring nakon što se krajem prosinca prošle godine odlučio povući zbog ozljede.

>> Dževad Poturak: U Osijeku će biti prava tuča između mene i Van Reesa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AN
Andreeejjj
21:02 22.08.2014.

Čuj Poturak svjetski prvak u K-1??? Baš smiješno, pa po Bogu koliko tih smješnih verzija ima??? Mnogo, mnogo je 100x boljih boraca od Dževde Poturka, uostalom zašto se ne bori protiv Cro Copa pa da dobijemo prvaka okruženja!? Pa naš Jurković ga skoro masakrirao u njihovom meču!

M3
Miške 3
13:27 18.08.2014.

Bravo Đevade.