POJAČANJE U SPLITU

Potpisao za Hajduk, a navija za Dinamo: Nemam s tim problema, tako je oduvijek

Foto: Hajduk.hr
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Rudeš i Dinamo odigrali su 1:1 u 17. kolu HNL-a
Foto:
Zagreb: Nogometna utakmica 2. HNL izme?u NK Rudeš i GNK Dinamo II
25.06.2022.
u 15:48
- Kada sam odlazio u Dinamo, navijao sam za njih, ali tamo nisam dobio priliku. Ako me netko pita koji sam klub simpatizirao u Hrvatskoj, odgovor je Dinamo.
Pogledaj originalni članak

Novi igrač Hajduka Toni Borevković, koji je stigao na posudbu iz portugalske Vitorije, objasnio je zašto se odlučio doći u Split iako je cijeli život bio vezan za Dinamo. A upravo taj detalj privukao je podosta pažnje.

- Prije dva do tri tjedna, kada sam završavao sezonu u Vitoriji, krenula je priča da su u financijskim problemima te da bi me pustili ako bih uspio naći drugu sredinu. Čuo sam se s menadžerom Marjanom Šišićem. On mi je počeo spominjati Hajduk. Čuo sam se potom sa sportskim direktorom Nikoličiusom i trenerom Dambrauskasom. Oni su mi prezentirali plan i ciljeve, brzo smo se dogovorili - objasnio je vrlo jednostavno Borevković za Dalmatinski portal pa nastavio:

- Svidjelo mi se sve što su sam čuo od njih. Isto kao kada mi je Marjan spomenuo Hajduk, bilo je u to vrijeme kontakata s Dinamom. Ljudi iz Hajduka su mi rekli da je cilj borba za titulu, da će glavni igrači ostati, to me privuklo, borba za naslov prvaka. Time su me kupili.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Rudeš i Dinamo odigrali su 1:1 u 17. kolu HNL-a

Borevković je prije godinu dana izjavio da je dinamovac...

- Nemam s tim problema. U mojoj obitelji se uvijek navijalo za Dinamo. Kada sam odlazio u Dinamo, navijao sam za njih, ali tamo nisam dobio priliku. Ako me netko pita koji sam klub simpatizirao u Hrvatskoj, odgovor je Dinamo - kaže i dodaje:

- Ali, sada kada je došla prilika da dođem u Hajduk, kada sam razmišljao, rekao sam imaš poseban motiv uzeti s Hajdukom titulu jer mi Dinamo nije dao priliku. Ne zamjeram ja njima ništa, ali želim pokazati da su pogriješili. Hajduk je veliki klub. Kada sam vidio atmosferu na finalu Kupa, mogu samo reći "skidam kapu svima". Takvu atmosferu nema nitko u Hrvatskoj. Moj cilj je titula s Hajdukom.

>>> Dinamovci nakon jedine pobjede nad Hajdukom u prošloj sezoni

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
17:27 26.06.2022.

Ko je ovaj? Di je članak o Livaja, bogu nogometa?