Kako mu je uspjelo?

Potez iz Matrixa: Jeste li ikad vidjeli bolju obranu?

Foto: Facebook
Potez iz Matrixa: Jeste li ikad vidjeli bolju obranu?
02.09.2019.
u 12:11
Iako je bio na tlu, Černov se bacio unatrag te leđima obranio udarac Lokomotivina igrača.
Pogledaj originalni članak

Rostov je u subotu u ruskom prvenstvu pobijedio Lokomotiv našeg Vedrana Ćorluke s 2:1 ponajviše zahvaljujući lijevom beku Jevgeniju Černovu (26).

On se, naime, istaknuo nesvakidašnjom reakcijom u obrani spriječivši siguran pogodak suparnika. Prvo je nogom na gol-liniji zaustavio udarac glavom Fjodora Smolova da bi potom blokirao i odbijenu loptu koju je u mrežu trebao pospremiti Luka Đorđević.

Iako je bio na tlu, Černov se u maniri Keanu Reevesa u filmu Matrix bacio unatrag te leđima obranio udarac Lokomotivina igrača. Kako je to izgledalo, možete pogledati OVDJE.

– Ne sjećam se takvih obrana, ali vjerojatno ih je bilo. Bio sam uvjeren da će zabiti, pa gol je bio prazan – rekao je trener Rostova Valerij Karpin.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.