Bio je na klupi Porta i Brage

Portugalac Fonseca novi trener Eduardu i Srni u Šahtaru

Foto: Šahtar
Šahtar
Foto: Reuters
Šahtar - Anderlecht
Foto: Reuters
Šahtar - Anderlecht
Foto: Reuters
Šahtar - Anderlecht
Foto: Reuters
Šahtar - Anderlecht
31.05.2016.
u 21:57
Moramo ozbiljno razmotriti svoje ciljeve i biti jedinstveni od samoga početka - rekao je novi trener ukrajinskog doprvaka
Pogledaj originalni članak

Po završetku sezone iskusni trener Mircea Lucescu napustio je Šahtar iz Donjecka nakon 12 godina i potpisao za ruski Zenit. Ukrajinski doprvak danas je objavio kako će rumunjskog trenera zamijeniti Portugalac Paulo Fonseca (43), bivši trener Porta i Brage. 

- Vrlo sam uzbuđen zbog novog angažmana. Moramo ozbiljno razmotriti svoje ciljeve i biti jedinstveni od samoga početka - rekao je portugalski stručnjak koji je u svojoj trenerskoj karijeri osvojio dva trofeja, portugalski kup i superkup. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GV
golub Vaso
09:25 01.06.2016.

klub koji nema svoj grad i navijače