RIJEKA OBEZGLAVLJENA

Poraz od Hajduka izazvao potres na Rujevici: Rožman podnio ostavku

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Osijek i Rijeka sastali se u 22. kolu HT Prve lige
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Varaždin i Rijeka sastali se u 17. kolu HT Prve lige
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Zaostalo 5. kolo Prve HNL, HNK Rijeka - HNK Hajduk
27.02.2021.
u 22:10
Klub s Kvarnera je u 22 prvenstvene utakmice ostvario devet pobjeda, pet neodlučenih ishoda i osam poraza
Pogledaj originalni članak

Simon Rožman više nije trener Rijeke. Slovenski je strateg nakon 1:0 poraza od Hajduka na Rujevici podnio ostavku, potvrdio je klub na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

- Simon Rožman više nije trener Rijeke. Nakon poraza od Hajduka, Rožman je ponudio ostavku koju je uprava HNK Rijeke prihvatila. Model raskida ugovor bit će sporazumno dogovoren.

Rožman je u Rijeku stigao krajem rujna 2019. godine nakon čega je s klubom ostvario velike rezultate.

Rijeka je u 2020. godini osvojila Kup Hrvatske, te se ove sezone plasirala u skupine Europske lige gdje je u konkurenciji Napolija, Real Sociedada i AZ Alkmaara ostvarila zapažene rezultate - rečeno je u priopćenju kluba.

Subotnji poraz Rijeku je ostavio na četvrtom mjestu, onome koje vodi u Europu, no Hajduk se zahvaljujući pobjedi u 160. Jadranskom derbiju približio na samo tri boda.

Klub s Kvarnera je u 22 prvenstvene utakmice ostvario devet pobjeda, pet neodlučenih ishoda i osam poraza.  

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

FR
freeshooter
00:01 28.02.2021.

Rijeka se već drugi put olako riješava odličnog trenera, kolateralna žrtva covid ritma utakmica, šteta da je ispalo tako!

Avatar rubinet
rubinet
22:23 27.02.2021.

Pošteno od njega jer su izostali rezultati . Ipak mislim kako Rožman nije glavni krivac. Krivci su oni koji prodavaju i kupuju igrače, a također složilo im se puno utakmica u kratkom razdoblju.

RO
roland
02:04 28.02.2021.

U zadnjih 8 utakmica - 25% osvojenih bodova. To su rezultati za 2.ligu.