Skandal u Španjolskoj

Pokrenuta istraga oko mogućeg namještanja utakmice u kojoj su Barcine pričuve pobijedile 12:0!

Foto: Screenshot/You Tube
Pokrenuta istraga oko mogućeg namještanja utakmice u kojoj su Barcine pričuve pobijedile 12:0!
04.04.2017.
u 09:32
Barcini igrači u ovo nisu umiješani, oni su igrali i zabijali pogotke. U našoj momčadi bilo je barem četiri igrača koji su znali za namještanje. Nije me briga što bi se dogodilo, ali sigurno bih rekao njihova imena da znam tko je u ovo bio umiješan - rekao je Cheikh Saad, igrač Eldensea
Pogledaj originalni članak

Nogometni skandal u Španjolskoj. U utakmici 32. kola treće lige druga momčad Barcelone je kod kuće pobijedila posljednjeplasirani Eldense sa 12:0, a rezultat je izazvao sumnju. Pokrenuta je istraga oko mogućeg namještanja susreta.

Eldenseova uprava odlučila je raspustiti momčad te se do kraja sezone više neće natjecati. Raskinuli su ugovor s talijanskim investitorima jer u klubu sumnjaju da su igrači namjestili rezultat.

 

Predsjednik kluba smatra da je nemoguće primiti 12 pogodaka od Barceloninih pričuva, jer su igrali bez najboljih Marca Cucurelle, Jordija Mboule i Carlesa Alene. 

NAGRADA ZA FERPLEJ

Hrvatski nogometaš progovorio o mračnoj temi: Sustav je namješten, u više od 50 posto utakmica unaprijed se zna ishod...

– Bilo je dosta polemike oko svega toga, neki su dali podršku, neki nisu. Neki su rekli: “O.K., bio si u pravu, ali možda si trebao drukčije promisliti, konzultirati se i tako to”. Mislim da u tom trenutku, jer je to bila odluka donesena u djeliću sekunde, nije bilo prostora za konzultacije, već sam tako odlučio kad sam stavio loptu na bijelu točku.

Igrač Eldensea Cheikh Saad otkrio je nepoznate detalje uoči utakmice.

- Trebao sam početi utakmicu, ali pola sata uoči susreta doznao sam da nisam u sastavu. Suigrači su mi rekli da mogu igrati, ali ne smijem zabiti pogodak. Sa mnom nitko nije razgovarao, jer su znali što bih im odgovorio. Trener je nešto znao, a siguran sam i neki igrači.

Tijekom utakmice Cheikh Saad nije želio ući u igru. Nakon dvoboja njegovi su suigrači plakali.

- Barcini igrači u ovo nisu umiješani, oni su igrali i zabijali pogotke. U našoj momčadi bilo je barem četiri igrača koji su znali za namještanje. Nije me briga što bi se dogodilo, ali sigurno bih rekao njihova imena da znam tko je u ovo bio umiješan - rekao je Cheikh Saad.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.