Presretni trener

Pogledajte zašto je Mourinho prekinuo intervju Hazardu i Luizu

Foto: Screenshot YouTube
Jose Mourinho
29.12.2013.
u 20:05
Razlika između pobjednika i gubitnika je mala. Imali smo sreće danas jer smo pobijedili tijesno
Pogledaj originalni članak

Chelsea je došao do velike pobjede, svladao je Liverpool 2:1, a David Luiz i Eden Hazard nakon utakmice svoje su dojmove dijelili s novinarima.

- Bila je ovo sjajna pobjeda, odličan rezultat, pogotovo ako znamo da smo primili pogodak odmah na početku. Drago mi je da imamo igrače poput Hazarda, zbog kojih možemo uživati u fenomenalnom nogometu, rekao je Luiz.

Tada je riječ preuzeo Eden Hazard, a ubrzo je u kadar ušao trener Jose Mourinho i nakratko prekinuo intervju te ih obojicu zagrlio. Čak se i stigao našaliti pa je dobacio kako je Luiz namjerno dobio žuti karton kako bi se mogao otići odmoriti u Portugal nekoliko dana.

A kasnije je Mourinho bio malo ozbiljniji i osvrnuo se na utakmicu.

- Igrači su poput čudovišta, bore se do posljednje sekunde. Razlika između pobjednika i gubitnika je mala. Imali smo sreće danas jer smo pobijedili tijesno.

>>Hazard i Eto'o srušili Liverpool, Redsi pali na peto mjesto

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.