Nije uspio zabiti

Pogledajte veliki promašaj Luisa Suareza koji je postao hit na internetu

Foto: Reuters/PIXSELL
Luis Suarez
29.08.2016.
u 08:24
Pogodak odluke zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, a u strijelce se sinoć vrlo lako mogao upisati Luis Suarez da nije promašio nekoliko sjajnih prilika
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Barcelone jučer su teškom mukom pobijedili Athletic Bilbao, završilo je 1:0. Katalonci su bili bolji, imali su više prilika, ali i ovako će najviše pamtiti tri boda s ovog vrućeg gostovanja.

Pogodak odluke zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, a u strijelce se sinoć vrlo lako mogao upisati Luis Suarez da nije promašio nekoliko sjajnih prilika. Posebno onu u sudačkoj nadoknadi kada je promašio nešto što on inače ne promašuje.

Upravo on je sjajnom loptom gurnuo Messija u odličnu priliku, Argentinac je povukao do kaznenog prostora, okrenuo čuvara i idealno vratio Suarezu. Činilo se kako će Urugvajac pospremiti loptu u mrežu, a on je pucao tako da mu je igrač Athletica uspio nogom obraniti.

Pogledajte Suarezov promašaj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ĆU
ćuprija
10:34 29.08.2016.

ništa posebno

MG
mgodek2
12:02 29.08.2016.

Drugi put će pogoditi u situaciji koja će biti daleko manje izgledna od ove.