FUTURISTIČKI

Pogledajte svemirsko predstavljanje službenog loga prvenstva u Rusiji

Foto: Youtube/Screenshot
Kozmonauti
29.10.2014.
u 11:26
– Pozdrav Zemlji i nogometnim zaljubljenicima s Međunarodne svemirske postaje. Ovo što držimo u rukama je simbol najvećeg nogometnog natjecanja – poručili su kozmonauti
Pogledaj originalni članak

Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu odavno je iza nas i budućnost nam nosi ono u Rusiji 2018. godine, a da sve bude futurističko, pobrinuli su se FIFA i ruski kozmonauti predstavljanjem službenog loga prvenstva.

Predstavljanje je išlo uživo na ruskoj nacionalnoj televiziji, a kozmonauti Elena Serova, Aleksandar Sovokutjev i Maksim Suraevers predstavili su logo i naglasili da se mnogim Rusima ispunio san time što će u njihovoj zemlji biti jedno tako veliko natjecanje.

– Pozdrav Zemlji i nogometnim zaljubljenicima s Međunarodne svemirske postaje. Ovo što držimo u rukama je simbol najvećeg nogometnog natjecanja, koje ne poznaje granice, baš kao što ih ni mi ne poznajemo kad gledamo Zemlju iz ove perspektive – poručili su kozmonauti, potom brojili od pet pa na niže i predstavili logo.

Što se samog izgleda tiče, on je prilično jednostavan, a istovremeno govori dovoljno. Bit će to klasični pokal koji osvaja prvak svijeta, ali obojen u boje ruske zastave – bijelo, plavo i crveno.

>> Putin otvorio prvi stadion za SP u Rusiji i u goste pozvao Zvezdu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.