NOVI SREDNJI VANJSKI

Pogledajte što zna novo pojačenje PPD-a iz Belgije koje je uzelo Balićev broj

Foto: Screenshot
Arber Ćerimi
31.08.2018.
u 14:17
- Presretan sam što sam došao u jedan od najvećih klubova kada je europski rukomet u pitanju - rekao je Ćerimi
Pogledaj originalni članak

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb od petka ima novog člana 28-godišnjeg Belgijanca Arbera Ćerimija, objavljeno je na klupskim stranicama.

Uprava rukometnog kluba PPD Zagreb potpisala je ugovor s rukometašem, srednjim vanjskim belgijske reprezentacije, koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za matični United HC Tongeren, također belgijski Sporting NeLo i francuski Cesson Rennes Metropole Handball.

Belgijski reprezentativac visok je 180 centimetara i težak 77 kilograma, a za PPD Zagreb nastupati će u dresu s brojem 34, kojeg je nekad nosio Ivano Balić.

- Presretan sam što sam došao u jedan od najvećih klubova kada je europski rukomet u pitanju. O Zagrebu znam puno, sva najveća imena hrvatskog rukometa igrala su ovdje i velika je čast, ali i obveza nositi ovaj dres. Veselim se što ću uskoro zaigrati s ovim sjajnim momcima s kojima sam odradio nekoliko treninga i mogu samo obećati da ću dati sve od sebe da pomognem Zagrebu u ostvarenju klupskih ciljeva. Hvala ljudima u klubu što su mi pružili toplu dobrodošlicu - kazao je po potpisivanju ugovora belgijski reprezentativac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.