Ususret derbiju

Pogledajte što su Boysi poručili Torcidi nasred Rive, stigla i razglednica iz Beograda

Foto: 24sata
Pogledajte što su Boysi poručili Torcidi nasred Rive, stigla i razglednica iz Beograda
29.08.2019.
u 13:10
Navijači Dinama i ranije su upadali u Split uoči derbija, pa tako navijačka scena pamti kada su razvili golemu zastavu na zvoniku katedrale Svetog Duje.
Pogledaj originalni članak

Budući da su dobili samo 500 ulaznica, Bad Blue Boysi će zasigurno u subotu napuniti svoj sektor poljudskoga stadiona tijekom najvećeg hrvatskog derbija, a sljedeće fotografije govore da ih je dio već tamo.

Dvojica pripadnika te navijačke skupine razvili su transparent nasred splitske rive, pa bocnuli rivale porukom: "Naš grad, naša pravila. Vaš grad, opet naša pravila! Svi u Split".

Navijači Dinama i ranije su upadali u Split uoči derbija, pa tako navijačka scena pamti kada su razvili golemu zastavu na zvoniku katedrale Svetog Duje.

Naravno, nije ni Torcida ostajala dužna, a zasigurno nitko nema ništa protiv da se dvije navijačke skupine i ubuduće nastave međusobno nadigravati isključivo na toj razini.

Kada smo već kod Bad Blue Boysa, na Instagramu se u četvrtak pojavila i njihova razglednica iz Beograda. Nemoguće je reći kada je ta fotografija nastala, ali obavljena je uoči današnjeg ždrijeba Lige prvaka.

Čini se da su Boysi njome željeli poručiti da nemaju ništa protiv gostovanja u Beogradu ako ždrijeb spoji klubove u istu skupinu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

ST
Stormbringer
13:36 29.08.2019.

Smekšati Hrvate i međusobno ih posvađati. Memorandum 2. Imate li nešto o prosvjedu i otporu u Rijeci? Ops pa to su večernje novosti.

VE
verica2
14:33 29.08.2019.

A Većernji objavljuje ovakve vijesti da dolije ulja na vatru? Za navijačko nasilje su velikim dijelom odgovori upravo mediji.

ME
Metuzalem
14:02 29.08.2019.

Kad ce se huligani pocet kaznjavat ko kriminalci jer to sto rade spada pod teroristicki kriminal