"ODMORIO SE"

Pogledajte što je Kovačić napravio s trofejem: Vatreni se šale u komentarima

Foto: Manu Fernandez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Pogledajte što je Kovačić napravio s trofejem: Vatreni se šale u komentarima
30.05.2021.
u 08:59
Podsjetimo, Mateo je u dresu Real Madrida trofej osvajao 2016., 2017. i 2018. godine zajedno s reprezentativnim kolegom Lukom Modrićem
Pogledaj originalni članak

Mateo Kovačić je osvojio svoj četvrti naslov osvajača Lige prvaka. Ovaj put je, ipak, nešto drukčije i posebnije za Matea jer nakon tri finala u kojima u dresu Real Madrida nije nastupio, prvi put je u svojoj karijeri aktivno sudjelovao u osvajanju najprestižnijeg klupskog trofeja na svijetu. Dobio je nešto manje od dvadeset minuta na terenu protiv Manchester Cityja.

Podsjetimo, Mateo je u dresu Real Madrida trofej osvajao 2016., 2017. i 2018. godine zajedno s reprezentativnim kolegom Lukom Modrićem.

Mateo je ovaj najnoviji trofej s velikim ušima ovjekovječio na zanimljiv način, objavivši na društvenim mrežama fotografiju na kojoj odmara i naslanja noge na veliki trofej.

Zanimljivi su bili i komentari na objavu, a jedan od njih bio je onaj novog člana stručnog stožera reprezentacije, Vedrana Ćorluke, koji je napisao: "Stavi noge na uši", aludirajući na popularan nadimak trofeja Lige prvake nazvan trofej s velikim ušima.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar JureXT2
JureXT2
11:35 30.05.2021.

Mate legendo, odlicba sezona iza tebe. Sad i repku pa opet po trofej!!! 😀😀😀

LI
linkser2
14:40 30.05.2021.

uistinu urnebesno...

DH
dalibor.hren
13:53 30.05.2021.

Napuni ga graševinom...