Kad žene polude

Pogledajte rijetko viđeni šakački okršaj na ženskoj košarci!

Foto: Screenshot
ženska košarka
09.01.2017.
u 09:41
Katie Powell i Antonia Robinson nakon jednog duela pod košem prvo su se počele naguravati, a onda je sve preraslo u šakački obračun.
Pogledaj originalni članak

Tučnjava na utakmicama ženske košarke znala se tu i tamo vidjeti, ali one žešće uvijek su bile vezane za muške sportove. No nevjerojatne scene s utakmice sveučilišne lige između ekipa UNLV i Utah dokaz su da se i žene znaju itekako dobro mlatiti.

Katie Powell i Antonia Robinson nakon jednog duela pod košem prvo su se počele naguravati, a onda je sve preraslo u šakački obračun. Bilo je prilično gadno, takve scene na ženskoj košarci rijetko kada su se mogle vidjeti, a spomenute igračice prestale su tek nakon što su ih razdvojili ostali akteri tog dvoboja. Doduše, neke od njihovih kolegica usput su im se pridružile u tučnjavi pa su suci morali isključiti po nekoliko njih sa svake strane.

>>Opća makljaža na Kutiji šibica! Tukli se igrači, redari, gledatelji...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AU
austrougarskigeneral
10:41 09.01.2017.

bravo idemo hahaha cat fight ovo je najbolji video zadnje vrijeme haha