Jedvaj slavio s Bayerom

Kramarić zabio prvijenac u Bundesligi pa dobio crveni karton

Foto: Reuters/PIXSELL
Kramarić zabio prvijenac u Bundesligi pa dobio crveni karton
13.02.2016.
u 17:23
Tin Jedvaj igrao je svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi Bayera kod Darmstadta (2:1).
Pogledaj originalni članak

Andrej Kramarić postigao je prvijenac u Bundesligi, a potom je dobio crveni karton! Na gostovanju njegova Hoffenheima u Bremenu u 21. kolu hrvatski napadač zabio je glavom za vodstvo u 10. minuti. 

Samo tri minute kasnije rezultat je pogotkom poravnao Djilobodji.

Hrvatski napadač isključen je u 77. minuti zbog drugog žutog kartona (prvi je dobio u 49. minuti), no njegova momčad uspjela je s igračem manje sačuvati vrijedan bod (1:1).

Kramariću je ovo bio četvrti nastup u dresu Hoffenheima dok je njegov mladi trener, 28-godišnji Julian Nagelsmann, debitirao na klupi.

 

A Tin Jedvaj četvrti put je nastupio za Bayer od povratka nakon ozljede. Igrao je svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi kod Darmstadta (2:1) koja je Apotekare gurnula na treće mjesto budući da je Hertha pobijeđena u Stuttgartu (2:0).

Borussia Dortmund je pogotkom Mkhitaryana u 57. minuti savladala Hannover (1:0) dok je Wolfsburg sa 2:0 nadjačao Ingolstadt. 

>>Golobradi 28-godišnjak novi je šef Kramariću, a i u Hrvatskoj sve više vjeruju mladim trenerima

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.