Nemile scene

Pogledajte obračun Zadrana i policije: 'Uvatite se pametnijeg posla'

Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell
05.01.2019.
u 10:16
Povod za okršaj je navodno bila želja pripadnika Tornada da se premjeste na sektor iza koša
Pogledaj originalni članak

Uoči početka utakmice ABA lige između Zadra i Petrol Olimpije, u kojoj su domaći igrači u petak na Višnjiku nakon produžetaka slavili 84:80, došlo je do naguravanja između navijača Zadra i policije.

Povod za okršaj je navodno bila posljedica zabrane prodaje karata za sektor Jug, zbog čega su se pripadnici Tornada pokušali premjestiti na sektor iza koša.

Policija to nije dopustila, pa je došlo do kraćeg okršaja koji je, čini se, završio ipak bez težih posljedica.

Na svojoj stranici na Facebooku su oko ponoći reagirali navijači Zadra objavom u kojoj su pozvali policiju da se prihvati pametnijeg posla, a na što su u PU zadarskoj odgovorili da je situacija subjektivno prikazana te da je daljnja obrada u tijeku, prenosi 057info.

Pogledajte u nastavku kako je izgledao taj obračun.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

JU
juma
00:00 06.01.2019.

Ako imas kartu za jednu tribinu, ne mozes na silu na drugu, makar bila i prazna. Tako je u svim uredjenim zemljama i tako treba biti i kod nas. Cijeli taj uspjesan sustav upravo se temelji na nultoj toleranciji za improvizaciju i zaobilazenje propisa. Radi se o tome da kada pocnes popustati u naizgled malim stvarima i toleriras i najmanje sitnice, prag tolerancije nedopustenih stvari vremenom postaje sve visi i visi i sve se vise ljudi upusta u taj nacin ponasanja. Na kraju se drustvene vrijednosti i njegova struktura urusavaju sve vise sto vodi do opceg kaosa i bezakonja u jednoj drustvenoj zajednici. Radi se o poznatom i eksperimentalno potvrdjenom socioloskom i psiholoskom fenomenu. Zato podrska policiji.

PU
paul-umpe
11:07 05.01.2019.

inace su Zadrani jako mirni i dobri decki.O Bibinjcima i Arbanasima da ne pricam.

PR
Pušing_Rođo
11:28 05.01.2019.

Uhvayite se pametnijeg posla, kad sam rodjaku kriminalisti rekao da tra i drugi posao bio sam u pravu. Za darska sluzba nije za svakog