PREKINULI UTAKMICU

Pogledajte kaos koji su u Londonu izazvali navijači Galatasaraya

Foto: Reuters/PIXSELL
Galatasaray
Foto: Reuters/PIXSELL
Galatasaray
Foto: Reuters/PIXSELL
Galatasaray
Foto: Reuters/PIXSELL
Galatasaray
Foto: Reuters/PIXSELL
Galatasaray
Foto: Reuters/PIXSELL
Galatasaray
Foto: Reuters/PIXSELL
Galatasaray
01.10.2014.
u 22:57
Publika u Engleskoj nije naviknuta na takve stvari i nije im vjerojatno bilo jasno kako su Turci unijeli dio svog navijačkog "dekora" na Emirates stadion.
Pogledaj originalni članak

Arsenal je pobijedio Galatasary sa 4:1 u Londonu i pitanje pobjednika niti u jednom trenutku nije bilo dovedeno u pitanje, ali zato je pitanje sigurnosti dovedeno u 37. minuti kad su navijači turskog prvaka izazvali prekid zbog desetak baklji koje su završile na terenu.

Publika u Engleskoj nije naviknuta na takve stvari i nije im vjerojatno bilo jasno kako su Turci unijeli dio svog navijačkog "dekora" na Emirates stadion. No imaju svoje načine i naprave iste scene na svakom stadionu gdje igra Galatasaray. Problem je što UEFA kažnjava organizatora za takve propuste pa će Arsenal morati platiti novčanu kaznu.

Foto: Reuters/PIXSELL

Naravno, Turci su uz bacanje baklji glasno i žestoko navijali, bez obzira što je u tim trenucima Arsenal vodio 2:0. I samo tri minute nakon prekida bilo je 3:0. Očito je Sanchezu odgovaralo malo doći do zraka.

>> Real se namučio u Sofiji, Liverpool i Olympiakos posrnuli

>> Subašić kod Zenita sačuvao Monacovu mrežu netaknutom

>> Arda Turan presudio Juventusu u žestokom okršaju na Vicente Calderonu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
23:42 01.10.2014.

SAD je na redu Plati(n)mi.

KA
kankankan
23:26 01.10.2014.

Jake vijesti !