IZABRALA NBA LIGA

Pogledajte deset najboljih driblinga u povijesti All-Stara

Foto: Reuters (Ilustracija)
Derrick Rose
12.02.2014.
u 13:26
NBA liga je prije All-Star utakmice, koja se ovog vikenda igra u New Orleansu, izabrala najboljih deset driblinga u povijesti All-Stara.
Pogledaj originalni članak

Predriblati protivničkog igrača na košarkaškom parketu uvijek je predstavljalo pravo zadovoljstvo, a NBA liga je prije All-Star utakmice, koja se ovog vikenda igra u New Orleansu, izabrala najboljih deset driblinga u povijesti All-Stara.

Velika imena poput Michaela Jordana, Kobea Bryanta, Isiaha Thomasa našla su svoje mjesto na ovoj listi, ali prema izboru NBA lige najbolji je košarkaš Chicago Bullsa Derrick Rose.

Ovo je video koji se sinoć pojavio na službenoj stranici NBA lige...

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.