Messi zabio dva gola

Barcelona pobijedila 5:0, Rakitić sjajno asistirao, prvi gol Suareza

Foto: DPA/PIXSELL
Barcelona pobijedila 5:0, Rakitić sjajno asistirao, prvi gol Suareza
20.12.2014.
u 17:53
Ivan Rakitić utakmicu je započeo od prve minute, u veznom redu igra uz Busquetsa i Iniestu, a već u 2. minuti sudjelovao je u akciji za pogodak
Pogledaj originalni članak

U 16. kolu španjolskog prvenstva Barcelona je na Camp Nouu dočekala Cordobu. Bila je to utakmica u kojoj su Katalonci tražili pobjedu kako bi se približili Realu na samo jedan bod, s obzirom na to da kraljevski klub nastupa na klupskom SP-u.

Na kraju je Barcelona pobijedila 5:0, a susret za njih nije mogao bolje početi. Ivan Rakitić utakmicu je započeo od prve minute, a već u 2. minuti sudjelovao je u akciji za pogodak. Raketa je sjajnom dubinskom 'loptom s očima' pronašao Pedra koji je zabio za rano vodstvo. Hrvatskom reprezentativcu to je druga asistencija u sezoni.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, a u 53. minuti napokon je u prvenstvu zabio i Luis Suarez. Pedro je ubacio na pet metara, a Urugvajac se odlično snašao i gurnuo loptu vrataru kroz noge. Bio mu je to prvi prvenstveni pogodak u osmom nastupu u Primeri. Tri minute kasnije opet je Rakitić zaradio pljesak, 'potegnuo' je s 25 metara, ali je pogodio vratnicu. U 65. minuti uz ovacije je napustio igru, a ušao je Xavi. Upravo on je asistirao Piqueu za 3:0, a do kraja susreta još dva gola postigao je Messi.

Barca sada zaostaje samo jedan bod za Realom koji ima utakmicu manje. 

>>'Atletico nema zamjenu za Mandžu! Što ako se on ozlijedi?'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BO
boxerzg
17:49 20.12.2014.

Nije ni Pedrovo primanje za bacit

CA
carpediem
10:29 21.12.2014.

Raketa polako ulazi u sistem Barce a sa ovakvim loptama ce dobiti simpatije od svih u Barci jer to je njegova igra jedino ta igra ne odgovara malom patiuljku a to je Messi

LE
LeonardS
18:47 20.12.2014.

Ovih dana ste pljuvali po njemu , sad ga hvalite, ali nemate zašto za mene je bio loš