Uživa u nogometu

Pogba 'spustio' Mourinhu: S njim je bilo teško napraviti ozbiljan rezultat

Foto: Reuters/Pixsell
Jose Mourinho i Paul Pogba
Foto: Reuters/Pixsell
Paul Pogba
Foto: Reuters/Pixsell
Jose Mourinho i Paul Pogba
14.01.2019.
u 11:03
Preporođeni Francuz otkrio je i kako pogodak nije slučajan jer su upravo to vježbali cijeli tjedan
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Manchester United u derbiju 22. kola engleske Premierlige svladao Tottenham pogotkom Marcusa Rashforda, Francuz Paul Pogba iskoristio je priliku i još jednom "bocnuo" bivšeg trenera Josea Mourinha

Novi trener Ole Gunnar Solskjaer krenuo je sa šest uzastopnih pobjeda svoj put na klupi Crvenih vragova, a Pogba je posebno naglasio kako su najveće promjene koje je uveo one u taktičkom smislu.

"Sa sistemom igre, s taktikom koju smo primjenjivali prije dolaska novog trenera, bilo je jako teško napraviti ozbiljan rezultat. Ja nisam dobar obrambeni igrač i to je Solskjaer prepoznao. Mislim da je moja današnja pozicija bila ona na kojoj se najbolje osjećam. Trener mi je rekao da idem u šesnaesterac i dajem golove. Sada uživam igrajući nogomet", objasnio je Francuz, ne skrivajući svoje neslaganje s bivšim trenerom.

"Solskjaer me stavio bliže protivničkim vratima i mislim da je to moja prirodna pozicija na kojoj mogu pružiti najbolje predstave. Tako je igrao i Frank Lampard", rekao je Pogba. 

Preporođeni Francuz otkrio je i kako pogodak nije slučajan jer su upravo to vježbali cijeli tjedan.

"Znali smo da je teško igrati s Tottenhamom i da su kontre jedini način da pobijedimo. Zato smo spremali akcije kao kod gola. To smo radili cijeli tjedan. Marcus je sjajno istrčao kontru, a ja sam se potrudio da mu pošaljem dobru loptu. Volim kad igramo zajedno", zaključio je Pogba. 

>> Pogledajte trening Dinama u Turskoj

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BA
balance
12:47 14.01.2019.

I ovako sa MU nećeš osvojiti ništa .