EHF kup

Podravka slavila u prvom kolu protiv Španjolki

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Podravka slavila u prvom kolu protiv Španjolki
06.01.2019.
u 21:00
Podravku je do pobjede predvodila Natalija Čigrinova sa šest golova
Pogledaj originalni članak

Rukometašice Podravke Vegete su u utakmici prvog kola skupine D EHF kupa na svom terenu svladale španjolski sastav Bera Bera sa 32:29 (15:14).

Podravku je do pobjede predvodila Natalija Čigrinova sa šest golova, dok je Adriana Cardoso de Castro postigla osam pogodaka za Bera Beru. U 2. kolu Podravka će za tjedan dana gostovati kod danskog Nykobinga.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PV
prcko.vitamincic
21:31 06.01.2019.

Odličan tekst, samo nije vam trener dobio ovu utakmicu nego cure i publika! Ovaj trener je sramota Podravine i zaslužit će titulu jednog od najgorih trenera! Njegov arogantni nastup i cinično ponašanje zasigurno nije na čast Podravcima! Sam bojkot glavnih navijača Podravke govori o tome kako se i na koji način vodi Podravka!