PROTIV 14 HULIGANA

Podignute optužnice za Tatonovo ubojstvo

Foto: AFP
Podignute optužnice za Tatonovo ubojstvo
19.01.2010.
u 18:17
Srbijansko državno odvjetništvo u utorak je službeno podiglo optužnice protiv 14 huligana i navijača Partizana iz Beograda, osumnjičenih za brutalno ubojstvo francuskog navijača.
Pogledaj originalni članak

Bricea Tatona, 28-godišnjeg navijača francuskoga nogometnog kluba Toulousea, 17. su rujna u Beogradu brutalno pretukli lokalni huligani uoči utakmice Europa lige između srbijanskoga i francuskog kluba. Ozljedama je Taton podlegao 12 dana kasnije u beogradskoj bolnici.

Informaciju je potvrdio glasnogovornik tužiteljstva Tomo Zorić. U tekstu dokumenta tuženici se terete za "ubojstvo francuskog državljanina Bricea Tatona, koje su počinili u potpunosti svjesni svog zlodjela i njegove kriminalne naravi, a koje su počinili na divljački način".

Dvojica od 14 optuženih navijača i dalje su u bijegu te je za njima raspisana tjeralica.

Prema beogradskom dnevniku Blicu suđenje bi moglo početi krajem veljače ili početkom ožujka.

Optuženima prijete zatvorske kazne od 30 do 40 godina.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DV
djon vejn
18:39 19.01.2010.

Optuženima prijete zatvorske kazne od 30 do 40 godina. da,da to cemo jos vidjeti!