VIŠA LIGA Vukojeviću 90 minuti, Srni 82 minute

Pobjede Dinama i Šahtara

01.11.2008.
u 19:35
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativci u Ukrajini odradili su dobar posao u subotnjim utakmicama 13. kola prvenstva. Dinamo je u Kijevu s 4-0 dobio Karpatija, a Šahtar u Donjecku 3-1 Zorju...

Srna je odigrao 82 minute za Šahtar, koji je do pobjede došao dvama golovima 21-godišnjeg Bolivijca Morena i jednim Brazilca Williama.

Dinamo je u Kijevu slavio protiv Karpatija 4-0. Dva gola zabio je Gvinejac Bangoura, po jedan ukrajinski reprezentativci Milevski i Alijev. Nakon 13 odigranih kola Bangoura je na 11 postignutih golova, Milevski na sedam, a Alijev na pet. Od 35 golova kijevske momčadi njih su trojica zabili 23.

Vukojević je odradio svih devedeset minuta.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr