JADRANSKA LIGA

Pobjeda Juga, navijači iz Kotora napali policajce

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Pobjeda Juga, navijači iz Kotora napali policajce
05.12.2009.
u 21:43
U derbiju 10. kola Jadranske vaterpolske igre Jug je u Gružu pobijedio kotorski Primorac sa 14:7 (Obradović 4 pogotka, Vićan 10 obrana).
Pogledaj originalni članak

Neočekivano se na tribinama našlo i 40-ak gostujućih navijača (s transparentima i bubnjevima) koji su u jednom trenutku napali policajce i naguravali se s njima. Zbog toga su četvorica privedena, a materijalne štete nije bilo.

- Nama su iz Kotora javili da će doći ljudi iz kluba, a došli su pravi navijači koji su provocirali i oborili jednog policajca. I to baš na večer svetog Nikole, na dan kad je Dubrovnik najžešće napadnut u ratu. Srećom, sve je završilo bez težih posljedica - kazao je Jugov direktor Goran Sukno.

U drugom hrvatsko-crnogorskom srazu Mladost i Budva su u Zagrebu odigrali neodlučeno 5:5 (1:2, 0:1, 2:1, 2:1). Pogotke za domaće postigli su Letica, Zubčić, Karač te Petković i Muslim iz peteraca. Vratar gostiju Denis Šefik imao je čak 15 obrana (Pavić 10).

Ostali rezultati: POŠK - Primorje ...., Koper - Jadran (ST) 7:9, Jadran (HN) - Mornar 9:4, Cattaro - Šibenik 13:7. Poredak: Jug 17, Budva 16 (+1), Mladost 15, Primorac 14, Jadran (HN) 14 itd.

Neodlučeno su, 4:4, odigrale i vaterpolistice Mladosti i to u drugom susretu kvalifikacijskog turnira Kupa Lena s beogradskim Tašom 2000. Žabice su se tako plasirale u osminu finala a tko voli ženski vaterpolo može ih i danas vidjeti na djelu. U 11 sati na plivalištu uza Savu igraju sa španjolskim Mediterranijem.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.