Međunarodno natjecanje

Plesni Croatia Open četrnaesti put u Varaždinu

Plesni Croatia Open četrnaesti put u Varaždinu
30.11.2015.
u 22:28
Natjecanje će biti održano u subotu, 5. prosinca, u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu, a plesna natjecanja održavati će se od 12 sati.
Pogledaj originalni članak

Sportski plesni klub Varaždin tradicionalno u sklopu proslave Dana grada Varaždina, a u cilju afirmacije i promidžbe sportskog plesa i plesne kulture organizira najpoznatiji plesni turnir u Hrvatskoj – "CROATIA OPEN Varaždin".

"CROATIA OPEN Varaždin" je plesno natjecanje koje se u Varaždinu organizira četrnaestu godinu za redom. Ovogodišnje natjecanje biti će, kao i svih trinaest natjecanja organiziranih do sada, međunarodnog karaktera, ali ovog puta uglavnom usmjereno prema domaćim plesnim parovima kao i parovima iz susjednih nam država.

Natjecanje će biti održano u subotu, 5. prosinca, u Sportskoj dvorani GraberjeVaraždinu, a plesna natjecanja održavati će se od 12 sati i početi će s kvalifikacijskim natjecanjima, dok će najzanimljiviji odnosno finalni dio natjecanja početi u 18 sati svečanim otvaranjem i defileom plesnih parova - učesnika finala.

>>Tamara brusi dečke Dinama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.