BIH reprezentativac

Pjanić: Istina je, Barcelona me prati i želi me kupiti

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Pjanić: Istina je, Barcelona me prati i želi me kupiti
23.01.2013.
u 13:09
- Barcelona je klub za koji bi svatko volio igrati i počašćen sam što je zainteresirana za mene
Pogledaj originalni članak

Bosansko-hercegovački nogometaš koji nastupa za Romu ove je sezone postigao dva pogotka i ostvario četiri asistencije, a kako sam tvrdi, njegove igre zainteresirale su Barcelonu.

- Istina je, Barcelona me prati i već se raspitivala za moju situaciju u klubu. Gledali su me u utakmici protiv Fiorentine, a sada je odluka na Romi. Barcelona je klub za koji bi svatko volio igrati i počašćen sam što je zainteresirana za mene - rekao je Pjanić za EFE.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
Sejo
19:19 23.01.2013.

Dokle god su tu Iniesta i Xavi bolje ti je Pjanicu ostani gdje jesi ,jer daleko si ti jos od njih dvojice