REPREZENTATIVAC BIH

Pjanić: Dejan bi kod nas odmah morao igrati vrhunski

Foto: AFP
Pjanić: Dejan bi kod nas odmah morao igrati vrhunski
08.01.2010.
u 11:32
- Lyon je veliki klub i u njemu morate odmah igrati vrhunski. Ako je Lovren dobar kao što kažu, uvjeren sam da ne bi imao problema - smatra Pjanić.
Pogledaj originalni članak

Reprezentativac BiH Miralem Pjanić nije nikada gledao Dejana Lovrena, a dobro zna da je njegov klub uporan u namjeri da dovede Dinamova stopera.

– Kod nas se u klubu dosta priča o tom igraču i bilo bi mi drago da dečko iz naših krajeva dođe u Lyon. Sigurno je odličan kad ga naši toliko traže. Ja bih mu, naravno, pomogao u prilagodbi – kazao je Pjanić u telefonskom razgovoru.

Bi li Lovren odmah ušao u prvu momčad Lyona?

– Ako ga toliko žele, znači da bi igrao. To bi za mladoga igrača kakav je Dejan bilo vrlo "opasno", jer Lyon je veliki klub i u njemu morate odmah igrati vrhunski. Budući da iza nas nije sjajna jesen, od nas se sada traži uzlet i barem jedan trofej, a ostao nam je samo kup. No, ako je Lovren dobar kao što kažu, uvjeren sam da ne bi imao problema.

U kakvoj vam je uspomeni ostao Ćiro Blažević?

– Sjajan motivator, stvorio je sjajno ozračje u reprezentaciji i zaslužan je za dobar rezultat. Nisam bio protiv njega iako nisam mnogo igrao. Poštujem trenerove odluke. Ćiro je izabrao svoj put, a ja se sada radujem nastupima za BiH kod legende Sušića – zaključio je Pjanić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.