NBA liga

Phoenix i dalje ne zna za poraz, Šarić izvanredan

Foto: Reuters/Pixsell
Phoenix i dalje ne zna za poraz, Šarić izvanredan
11.08.2020.
u 08:10
Najbolji strijelac Phoenixa bio je Devin Booker s 35 koševa
Pogledaj originalni članak

Phoenix Suns ostali su neporaženi u nastavku NBA sezone koja se igra u Orlandu. Sa 128:101 su u ponedjeljak pobijedili Oklahoma City Thunder, a hrvatski košarkaš Dario Šarić odigrao je odličnu utakmicu.

Šarić je u 23 minute zabio 16 koševa uz šut iz igre 7/12 (trice 1/3) te je tome pridodao devet skokova, dvije asistencije te po jednu ukradenu loptu i jednu blokadu.

Najbolji strijelac Phoenixa bio je Devin Booker s 35 koševa, a Mikal Bridges i rookie Cameron Johnson su dodali po 18 koševa svaki. 

Thunder je predvodio Darius Bazley s 22 koša i deset skokova. Thunder (43-27), koji je ispustio vodstvo od 15 koševa iz prvog poluvremena, već je osigurao nastup u doigravanju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.