Platinasti partner

PEUGEOT jača svoju prisutnost u svijetu tenisa

Foto: Promo
PEUGEOT
Foto: Promo
PEUGEOT
18.05.2017.
u 13:54
Novi međunarodni ambasadori i obnova partnerstva s FFT-om
Pogledaj originalni članak

Kao partner i službeni automobil Roland-Garrosa već 33 godine, platinasti partner te službeni automobil ATP World Toura od 2016., PEUGEOT se i dalje dokazuje kao veliki igrač u svijetu tenisa s novim međunarodnim timom ambasadora, obnovom partnerstva s turnirom Roland-Garros i novom virtualnom animacijom posvećenom tenisu koja se može doživjeti u salonu Peugeot Avenue Paris.

U Hrvatskoj, PEUGEOT je uključen u Croatia Open Umag, ATP turnir, već četvrtu godinu zaredom kao ponosni partner i sponzor. Peugeot će biti službeno vozilo, a grači i VIP gosti prevozit će se u hrvatskom i europskom automobilu godine, Peugeot 3008. Posjetitelji turnira imat će priliku premijerno upoznati Novi SUV Peugeot 5008.

Novi međunarodni ambasadori

PEUGEOT u 2017. sastavlja međunarodnu ekipu od 15 ambasadora svih generacija kako bi popratio svoju novu strategiju u tenisu „Next Generation, New Sensations”.

Četrnaest međunarodnih igrača okupit će se oko prestižnog mentora, Brazilca Gustava Kuertena:

  • Lucas Pouille, Gilles Simon, Jérémy Chardy i Alizé Cornet iz Francuske,

  • Alexander Zverev iz Njemačke,

  • David Goffin iz Belgije,

  • David Ferrer, Fernando Verdasco, Pablo Carreño, Roberto Carballés, Nicolas Almagro iz Španjolske,

  • Jamie Murray iz Ujedinjene Kraljevine,

  • Juan Martin Del Potro i Leonardo Mayer iz Argentine.

Povodom Roland-Garrosa, dva teasera i jedan film prikazivat će novu ekipu, kao i novi potpis Marke u svijetu tenisa.

Obnova partnerstva PEUGEOT – Roland-Garros

Marka 2017. obnavlja svoje partnerstvo s Francuskim teniskim savezom (FFT). PEUGEOT tako postaje Premium partner Roland-Garrosa i stoga je jedan od njegovih triju glavnih partnera, uz BNP Paribas, koji je službeni pokrovitelj Roland-Garrosa, i Emirates, koji je također Premium partner Roland-Garrosa. Time se povećava vidljivost Marke, na bočnim reklamnim panoima, nišama na krajevima terena iza igrača i uz mrežu (Netbox).

Kao platinasti partner organizacije ATP World Tour, PEUGEOT je sada i službeno vozilo za više od 30 turnira koje organizira ATP World Tour. Od 14. do 21. svibnja, stotina službenih automobila bit će na raspolaganju igračima, VIP sudionicima, službenicima i publici na turniru Masters u Rimu. Novi SUV-ovi PEUGEOT 3008 i 5008 također će biti izloženi.

Roland-Garros dolazi u Peugeot Avenue Paris

Do kraja lipnja i Peugeot Avenue Paris bit će u znaku tenisa i u bojama Roland-Garrosa. Uz naočale za virtualnu stvarnost i joystick, posjetitelji mogu pretpremijerno u tehnologiji 3D odigrati meč na iznimnom budućem središnjem natkrivenom terenu Roland-Garrosa (Philippe Chatrier) i podijeliti svoje iskustvo na društvenim mrežama.

U ozračju zemljanog terena posjetitelji mogu otkriti i gamu proizvoda u znaku Roland-Garrosa te se diviti novim SUV-ovima PEUGEOT 3008 i 5008, koji će biti dio flote službenih vozila za prijevoz igrača na Roland-Garrosu.

Peugeot Avenue Paris: 136, Avenue des Champs-Elysées – 75008 Paris

#PeugeotAvenue

#Drive to tennis

Pogledajte na vecernji.hr