Ivan Perišić

Perišić: Želim pokazati koliko sam dobar

Foto: Reuters
Perišić: Želim pokazati koliko sam dobar
25.09.2009.
u 16:20
Ivan Perišić, mladi hrvatski napadač koji odlično igra u belgijskom Club Bruggeu, napokon je došao na svoje.
Pogledaj originalni članak

 Perišić je odlično započeo sezonu, sa dva pogotka u četiri utakmice. No, još ga opterećuju iskustva iz Sochauxa, francuskog prvoligaša iz kojeg je došao u Belgiju.

– Odigrao sam četiri utakmice u deset dana. Iznenadio sam i samog sebe. Uvijek su se javljale određene sumnje. Nakon razočaranja u Sochauxu, važno je bilo da donesem dobru odluku i da moji bivši poslodavci i trener vide koliko sam dobar igrač – kazao je Perišić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Topgen
Topgen
17:03 25.09.2009.

Na zadnjoj utakmici napravio je jedan prodor po lijevoj strani dostojan Maradone. Steta sto nije postigao gol. Mali ce biti dobar.

PE
petrovve
10:18 26.09.2009.

Nije li to taj I.Perisic kojeg i HNS vec duze prati.Citala sam tako nedugo o tome,nebi nam bilo od stete.Nije vazno,napadac,lijevo ili daseno krilo,obrambeni ili vezni igraci...svaki koji se pokazu i dokazu i konstantno dobro igraju na svojim pozicijama,su nam dobro dosli za reprezentaciju....Od viska glava ne boli !!