Belgija

Perišić: Bila je ovo moja posljednja utakmica za Brugge

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Perišić: Bila je ovo moja posljednja utakmica za Brugge
18.05.2011.
u 12:56
Ivan Perišić (22) ne krije da je dortmundska Borussia prva na listi njegovih želja.
Pogledaj originalni članak

Dan nakon što je s Club Bruggeom izborio kvalifikacije za Europsku ligu, a sebi s dva pogotka Gentu u posljednjem prvenstvenom kolu priskrbio titulu najboljeg strijelca lige (22 pogotka), Ivan Perišić potvrdio je da odlazi iz Belgije.

– Bila je ovo moja posljednja utakmica za Brugge. Proveo sam ovdje dvije fantastične sezone, ali je vrijeme za korak naprijed u mojoj karijeri – otkrio je hrvatski reprezentativac u razgovoru za Het Niuewsblad.

Dvadesetdvogodišnji veznjak Bruggea ne krije gdje bi želio i gdje će vrlo vjerojatno nastaviti karijeru.

– Moje su misli usmjerene na Borussiju Dortmund. Nadam se da će se transfer realizirati do nedjelje, kako bih se nakon vikenda mogao posvetiti reprezentaciji, a zatim uživati u zasluženu odmoru – zaključio je Perišić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.