OLIMPIJSKE DVOJBE

Gasol strahuje od virusa Zika i želi odustati od OI

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pau Gasol
Foto: Reuters/Pixsell
Pau Gasol
Foto: Reuters/Pixsell
Pau Gasol
Foto: Printscreen Dailymotion
Pau Gasol
Foto: Youtube/Screenshot
Pau Gasol
31.05.2016.
u 07:00
– Zdravlje sportaša i navijača važnije je od bilo čega i ja još uvijek razmišljam hoću li nastupiti u Riju. O tome razgovaram i s drugim španjolskim sportašima.
Pogledaj originalni članak

Najpopularniji španjolski košarkaš Pau Gasol izjavio je da će dobro razmisliti hoće li nastupiti na Olimpijskim igrama ili ne. Gasol strahuje od virusa Zika:

Zdravlje sportaša i navijača važnije je od bilo čega i ja još uvijek razmišljam hoću li nastupiti u Riju. O tome razgovaram i s drugim španjolskim sportašima.

Unatoč tome što su čak 152 svjetska zdravstvena eksperta potpisala peticiju o odgađanju ili premještanju Igara, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) s takvom se preporukom nije složila. 

>> Trener Ataman: Osoba koja je pljunula na Obradovića nije čovjek

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.