PSG u Esplanadi

Parižani mirni i neprimjetni, Naletilići posjetili Ancelottija

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Parižani mirni i neprimjetni, Naletilići posjetili Ancelottija
24.10.2012.
u 19:00
S PSG-om su u Zagreb stigli i francuski policajci, no u Esplanadi nije viđen ni jedan francuski navijač
Pogledaj originalni članak

U hotelu Esplanade ne sjećaju se kad su imali tako mirne i gotovo neprimjetne goste kao što su bili nogometaši PSG-a. Nisu Francuzi imali nikakvih posebnih prohtjeva, vrijedi izdvojiti tek da je njihov kuhar došao u nedjelju i u suradnji s Esplanadinim majstorima kuhinje dogovarao jelovnik. Zanimljivo, ni jedan novinar, ni francuski ni hrvatski, nije došao u hotel posjetiti Parižane i vidjeti što rade u slobodno vrijeme!

To u Esplanadi ne pamte, posebno zato što PSG u svojim redovima doista ima planetarnu zvijezdu – Zlatana Ibrahimovića. On je imao tretman kao i svi drugi igrači, nije tražio poseban apartman. No, zato su PSG posjetili hrvatski menadžeri Tomislav Erceg te otac i sin Naletilić, Predrag i Marko. Razgovarali su s trenerom PSG-a Carlom Ancelottijem, s kojim su u prijateljskom odnosu još od dana kad je igrao u Milanu!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr