poništili im regularan gol

Paragvjaci: Nadamo se isprici Fife

Foto: Pixsell
Paragvjaci: Nadamo se isprici Fife
05.07.2010.
u 13:16
Paragvajski izbornik Gerardo Martino izjavio je kako očekuje službenu ispriku Fife jer im je u susretu sa Španjolskom poništen regularan Valdezov pogodak pri rezultatu 0:0 u 41. minuti.
Pogledaj originalni članak

– Ispali smo, ali ću se mnogo bolje osjećati kada se Fifa službeno ispriča. Ako se zbog sudačkih pogrešaka ispričavala Engleskoj i Meksiku, može i Paragvaju – poručio je Martino. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
John
07:22 06.07.2010.

To ionako nije bio regularan pogodak, ali što se tiće isprike ako se treba ispričati Engleskoj, onda treba i Paragvaju, s te strane su u pravu, jedina možebitna pogreška na utakmici Paragvaj-Španjolska može eventualno biti ta što je trebalo ponoviti i izvođenje jedanaesterca za Paragvaj, zbog istog razloga zbog kojeg je ponovljen i onaj Španjolski.