uoči nastavka lige prvaka

Papin: Moj favorit u Ligi prvaka je Chelsea

Foto: Reuters
Papin: Moj favorit u Ligi prvaka je Chelsea
15.02.2010.
u 19:00
Nekadašnji francuski nogometaš, 46-godišnji Jean-Pierre Papin, označio je momčad Chelseaja za svog favorita u Ligi prvaka, a Liverpoolova španjolskog napadača Fernanda Torresa kao omiljenog igrača.
Pogledaj originalni članak

Papin, danas trener francuskog drugoligaša Chateaurouxa, smatra da bi njegov bivši klub Milan mogao u osmini finala Lige prvaka eliminirati Manchester United...

- Milan se ove sezone vratio u Ligu prvaka. Od njih možemo svašta očekivati, pa i da eliminiraju Manchester United. Moglo bi biti vrlo pametno reći da će Milan postati i prvak Europe, ali ja neću uzeti taj rizik – našalio se Papin, osvajač Zlatne lopte France Footballa 1991. godine.

No zato je ponudio svog favorita u Ligi prvaka.

- U Ligi prvaka igraju mnoge velike europske momčadi, ali danas bi moj izbor bio – Chelsea. Oni, po mom mišljenju, imaju najjaču momčad. Nemojte me samo pitati zbog čega. Jednostavno, takav je moj osjećaj. Od početka sezone djeluju mi kao najkonstantnija momčad.

Na pitanje novinara Goal.coma o izgledima francuske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, nije bio naročito konkretan.

- Francuska ima šansu kao i ostala 31 momčad koja se kvalificirala. Sve je otvoreno i sve je moguće. Svatko želi proći skupinu i probiti se u nokaut fazu.

Prokomentirao je još jednu aktualnu temu, vezanu za njegovog sunarodnjaka Francka Riberyja, člana minhenskog Bayerna kojeg u svojim redovima žele drugi veliki klubovi, Real Madrid prije svih. Treba li Ribery ostati na Alianz Areni?

- To je pitanje na kojem samo on sam može i treba dati odgovor. Znam da je Franck emotivac. Ako se u Bayernu osjeća dobro, onda svakako treba ostati u tom klubu. Opet, ako želi iskušati svoju sreće u nekoj drugoj sredini, zašto ne? Odluka je samo na njemu.

Na kraju, na upit o omiljenom igraču, odabrao je Fernanda Torresa.

- Problem s Fernandom jest što je dugo bio ozlijeđen, a i sada je izvan pogona zbog ozljede. Ako bih morao nekoga odabrati, onda bi to bio Torres.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.