SVLADAO River Plate

Palmeiras na korak do finala Libertadores kupa

Foto: MARCOS BRINDICCI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Palmeiras na korak do finala Libertadores kupa
06.01.2021.
u 11:32
U drugom polufinalu u srijedu (23.15 sati po hrvatskom vremenu) argentinska Boca Juniors dočekuje brazilski Santos (uzvrat je 13. siječnja)
Pogledaj originalni članak

U prvoj utakmici polufinala južnoameričkog nogometnog Libertadores kupa argentinski River Plate je noćas u Buenos Airesu izgubio od brazilskog Palmeirasa sa 0-3, a strijelci su bili Rony (27), Luiz Adriano (47) i  Matias Viña (62).

River Plate je od 60. minute imao igrača manje jer je isključen veznjak Jorge Carrascal. Uzvrat je 12. siječnja u Sao Paulu.

 U drugom polufinalu u srijedu (23.15 sati po hrvatskom vremenu) argentinska Boca Juniors dočekuje brazilski Santos (uzvrat je 13. siječnja), a finale će se igrati 30. siječnja u Rio de Janeiru na stadionu Maracana, ali bez navijača. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.