BRANI GA

Owen: Balotelli treba i dalje igrati, veća je klasa od većine igrača

Foto: Reuters/PIXSELL
Owen: Balotelli treba i dalje igrati, veća je klasa od većine igrača
23.10.2014.
u 18:39
– Mislim da Balotelli treba igrati za vikend. Nisam njegov veliki obožavatelj, ali je veća klasa od većine igrača. Teško ga je okriviti za sve – napisao je Owen
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji napadač Liverpoola Michael Owen jedan je od rijetkih koji je stao na stranu Marija Balotellija. Napadač redsa sinoć je razljutio navijače nakon što je u poluvremenu utakmice s Realom razmijenio dres s Pepeom.

– Mislim da Balotelli treba igrati za vikend. Nisam njegov veliki obožavatelj, ali je veća klasa od većine igrača. Teško ga je okriviti za sve – napisao je Owen na Twitteru i dodao:

– Najviše zabrinjava govor tijela njegovih suigrača. Nakon što izgubite njihovo poštovanje, slijedi velika borba.

>> Suočit ću se s Balotellijem ako je stvarno zamijenio dres s Pepeom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
karambita
23:32 23.10.2014.

Zamjenio dres i tolika hajka na njega, nista vise ne razumijem...pa nije li u sportskom duhu da igraci mjenjaju dresove...ovo je stvarno smijurija