DONOSI GOAL

Ovo su plaće igrača Dinama - najbogatiji zarađuje 575 tisuća kuna mjesečno!

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Ovo su plaće igrača Dinama - najbogatiji zarađuje 575 tisuća kuna mjesečno!
Autori Vecernji.hr, Goal
08.12.2014.
u 07:58
Domaći Domagoj Antolić i Josip Pivarić zarađuju najmanje - 95 tisuća kuna mjesečno.
Pogledaj originalni članak

Dinamo svoje nogometaše plaća najviše, to je poznato već duže vrijeme i ne čudi. Ali ono što čudi jest da plaća najviše one koji to igrama nikako ne zaslužuju, što znači da se baca novac na plaću od skoro 320 tisuća kuna mjesečno na Machada ili 223 tisuće kuna na Sigalija.

Domaći Domagoj Antolić i Josip Pivarić zarađuju najmanje – 95 tisuća kuna mjesečno. Najveća plaća koju neki nogometaš u hrvatskom prvaku ima je 575 tisuća kuna mjesečno. Zaslužuju li to sve, prosudite sami.

A pregled najplaćenijih deset nogometaša u Dinamu pogledajte na Goal.com.

>> Zdravko Mamić: Moramo razmišljati i o privatizaciji kluba

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 77

MO
modovisisajteMaraschino
09:15 08.12.2014.

sigurno zarade poštenije nego cijeli Sabor i hrvatska Vlada....

SQ
squalus
08:57 08.12.2014.

Neke županijske ligaše općine financiraju s barem milijun kuna, prema tome ako Dinamo dobije cca. 20 milijuna kuna godišnje, mislim da nije previše s obzirom na broj polaznika omladinskog pogona i s obzirom koliki su troškovi održavanja stadiona i travnjaka.

SP
Spezispezi
08:24 08.12.2014.

Ovo je meta za ljubitelje socijalizma, nakupiti će ih se ko muha na neku stvar. Još samo treba da se igračima dade hrvatska prosječna plaća od 4 i pol tisuće kn i da se traži od njih da s tim osvoje ligu prvaka. Tko ne poznaje nogomet i pravila svjetskog nogometa, nek se okrene nečem drugom, a cmizdriti nad velikim plaćama u nogometu je isto kao da cmizdrite što svjetski naftaši voze ferarije.